Siste hardøkt før sesongstart :)

I dag skal er det siste hardøkt før helgens løp. Etter ordre fra treneren min Are skal dagens økte være en slags blandings intervall. Både tempointervall og bakkeintervall, dette skal visst være for å holde på bakke formene siden jeg skal bare skal ta en intervall framover når det er løp i helgen :)

Men anyway, på lørdag er det Sotra Tempo. Løpet starter på Sture og går en mil sørover før en skal runde og kjøre tilbake. Altså 2mil. Blir første 2mils tempo i løp for meg siden det er første året jeg er i 15/16 klasen. Men det blir fett ;) Gleder meg også til å teste den nye tempodrakten min. Forventer å tjene masse sekunder med den på !!!

Men da var lørdagens løp. På søndag er det Rådalen Rundt. Det løpet har jeg faktisk aldri deltatt i. Grunnen for det er at løpet går samme dag som Russarstegen opp.
Russarstegen Opp er et bakkeløp her på Fjell. Altså et løpe løp, ikke sykkel løp. De siste årene har jeg deltatt på dette "løpet" men ganske bra resultater :) 2 seire på to startet og 2 klasse rekorder er ikke så ille tror eg :D
Løypen til Russarstegen går opp til Fjell Festning, det var faktisk der de russiske slavene gikk opp under 2.verdenskrig. fett !
Selve løypen er veldig bratt, spesielt midtpartiet. Jeg mistenker at det på det bratteste er over 30% stigning !
Løpet er ikke langt. I fjor løp jeg på 4:57. Løp under 5 min er ikke særlig lange, men det er hardt, steinhardt !! Det skal jeg love deg :)

I år har arrangørene faktsik klart å få med tidligere skiskytter Raphael Poiree og ironman mannen Gudmund Snilstveit. Blir kult å se kossen det går ;)
Planen er uansett klar, nesten. På lørdag skal jeg sykle Sotra Tempo mens jeg ikke har bestemt meg om jeg skal løpe eller sykle på søndagen. Får kjappe meg å bestemme meg da :)

Har også meldt meg på syklingens svar på norway cup til sommeren. Nemlig u6, blir fett det med Alex, Jørn the Bjørn, Henrik og Halvard + folk jeg ikke husker no :)

For de inntereserte så er fjorårets resultatliste her :
(Legg merke til Gjøsæter brødrene da ! :)

Klasse Navn Tid
Jenter 1-4 klasse, Anne Marte Tveitan 7:23
Gutter 1-4 klasse, Olav Andreas Gjøsæter 6:35
Jenter 5-7 klasse, Andrine Turøy 6:24
Gutter 5-7 klasse, Lasse Ekerhovd 5:20
Jenter 8-10 klasse, Ida Hesjedal 6:14
Gutter 8-10 klasse, Ole Morten Gjøsæter 4:57
Damer + 16 år, Eli Anne Dvergsdal 5:47
Herrer + 16 år, Andreas Rolland 4:44Love from oLE

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

guttakruttsproteam

guttakruttsproteam

16, Agdenes

Kategorier

Arkiv

hits