Påskeferien ala Ole :)

Hola :)
Påskeferien hittil har vært på my casa på Bømlo. Fredag - Mandag har jeg trent med Ck Sotra. For det meste Ole, Jørn og Henrik da vi syklet for oss selv og de "små :) for seg selv. Hele påsken startet med en 4timers tur med Ole himself. Dette ble gjennomført på fradagen i pissvær. Både regn og iskaldt, "Flott de"....
På lørdagen startet vi dagen i "guttakrutt" med 4 timer rolig. Deretter var det et par timer med avslapping. Før det var klart med intervaller. 5*6min sto på planen. Tempointervaller. Creds til Ole, Henrik og Thomas da de, i tilegg til meg var de eneste som gjennomførte ALLE intervallene. Til dere andre, SKUFF ! Det er jo en selvfølge at en gjennomfører alle dragene nr mann er på intervall trening. Ellers får mann holde seg hjemme !!! :)

Søndagen ble en rolig 3t 30 min tur med Ole. Den dagen snødde det faktisk. Issje brra !
Ellers fikk jeg en 5 timers tur på tirsdagen hvor jeg gjennomførte 8 spurter siste timen. Spurten begynner å komme seg :)
Ellers har jeg kommet til Arendal nå og ser fram til lange dager med trening. I morgen står intervaller på planen før rolig 5 timers tur. Så tilsammen 6-7 timer.

HA ! Der ble dere redde Bergen og Fana !!! :)

But anyway, god påske til dere alle :) Og tren godt ! :)

Mvh
Ole Tha Man

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

guttakruttsproteam

guttakruttsproteam

16, Agdenes

Kategorier

Arkiv

hits