Gjesteinnlegg !

Hei alle sammen ! 

 

Nå har jeg vært så heldig at jeg har fått lov til å skrive gjesteinnlegg på bloggen siden jeg er ''bestevennen'' til Ole Morten.  Jeg ble kjent med Ole Morten da han begynnte i 8 klasse på Danielsen Ungdomsskole da jeg gikk i 9.Husker ikke helt hvordan vi ble kjent, men samma det.   

Som dere alle sikkert allerede vet så er Ole Morten skikkelig kul gutt og som sagt vil han at dere skal adde han på facebook. Han er en skikkelig sporty gutt som er veldig glad i å sykle, og han har skikkelig masse kule venner sånn som meg og Tirill Vinnes (som har hatt gjesteinnlegg her to ganger før)  Og sånn by the way.. Han er skikkelig flink til å massere. 

Anbefalingen til alle dere single jenter der ute som liker skikkelige gentelmenn. Dere måå adde Ole Morten på facebook og snakke skikkelig masse med han. Da kan han sikkert massere dere en gang, selv om det kan ta litt tid. (tror jeg måtte spørre han 5000 ganger før han faktisk gjorde det) Men uansett...  Totally worth it !! 

 

Mitt navn er Celine Gripsgård, jeg går på Danielsen Ungdomsskole på Sotra, (selv om jeg ikke bor på sotra) jeg er snart 16 år og er ca. 1.62 høy. (siden dere sikkert lurte veldig på det) Men uansett, nå vil Ole at ejg skal bli ferdig å skrive så nå måå jeg nesten bare gi meg.  

 

Slenger med et lite bilde av meg selv:

 

Tusen takk for meg !

 

Celine <3 <3 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

guttakruttsproteam

guttakruttsproteam

16, Agdenes

Kategorier

Arkiv

hits